Drömmar, tankar och en liten plan……

Att drömma kostar som de flesta av er säkert håller med om ingenting, att även omsätta drömmarna i lite mer konkreta tankar är ej heller detta så särskilt kostnadskrävande.. När tankarna så småningom börjar att övergå i konkreta planer så infinner sig dock så sakteliga insikten i att en del av mina planer de fakto kommer att kräva ett visst mått utav finansiering…

Nu när jag idag sitter här på landbacken inne i den varma och goda stugvärmen så kan jag så konstatera att det äventyr som jag i korta stycken har delgivit er här gav mig en enastående massa upplevelser både när det gäller segling och inte minst möten med en mängd underbara människor och platser.

Jag kan ju erkänna att jag gjorde ett litet valhänt försök med att via bloggerfy locka annonsörer och via den vägen försöka att få lite inkomster. Men även om mina alster enligt den digitala räknaren fram till dags dato har lästs lite över 158.000 tusen gånger så var detta inte nog för att erhålla en inkomst i cyberrymden…

Så vad skall då er bryggseglare då hitta på? Tja, jag kan ju här och nu erkänna att jag lider av hemlängtan… Denna hemlängtan är en längtan till båten, en längtan efter att åter få kasta loss och en längtan att återigen få anlöpa en ny hamn och där möta en ny plats och nya underbara människor….

Så när det nu skramlar på kistbotten så får er bryggseglare fundera på lämpliga åtgärder.. En lämplig åtgärd år ju faktiskt att helt sonika erbjuda sina tjänster på arbetsmarknaden för att på så vis erhålla inkomster..

Enär jag utöver att vara en vid det här laget både rutinerad och välmeriterad bryggseglare så kan jag nog erkänna för mig själv och arbetsmarknaden att jag utöver detta även är en rutinerad och erfaren chaufför….

Detta har nu så resulterat i att jag i mitten av December kommer att infinna mig i Malung/ Sälen för att där över vintern verka som busschaufför.. Förhoppningsvis så kommer detta att rendera i en reskassa som jag nästa sommar och höst kan utnyttja till att fortsätta mina äventyr…

Så  nu ser jag fram emot en vinter med massor av snö ( kors i taket, trodde aldrig att jag skulle skriva så) och att på lediga stunder drömma och fundera över kommande segling….

Fair Winds

Stefan