Fresh from the press…..

Som sagt en rykande färsk bild på en rykande färsk tröja….. OBS!! Känsliga tittare varnas…….!!

Dock så går verksamheten kanske inte fullt så bra som jag hoppades….. för att vara helt korrekt så går den för stunden inte alls…. Nåväl Rom byggdes ju som bekant inte på en dag… eller en natt för den delen…. Jag strävar vidare mot mitt mål att bli en enastående framgångsrik textilfabrikör….

Som sagt.. dessa alster betingar ett pris av 250 riksdaler inklusive frakt…. Dock så har vi idag ett förmånligt erbjudande…. Köp två så skippar vi frakten… eller snarare… frakten är nog ett nödvändigt ont men den som köper två tröjor behöver inte betala för den…. Frakten alltså…

Nog om detta…. jag får åter bege mig ut på internet och bedriva marknadsföring….

Tills vi hörs igen..

Fair Winds

Stefan