Inlägget man kanske kommer att ångra?

Kommer jag att ångra detta? Ja troligen, borde ju inte ha inlett det på detta viset… Då kan jag ju inte göra som en del politiker och efteråt hävda att jag blivit hackad… Nu är det ju dock inte så att jag tänker uttrycka mig negativt om någons religion, ras eller för den delen vilket hockeylag någon väljer att vara supporter utav..

Jag har ju faktiskt en ganska grundmurad respekt för mina medmänniskor.. jodå jag är inte överens med allt som sker i världen men jag avstår helst ifrån att döma andra.. Inte ens när folk envisas med att hålla på andra lag än Färjestad..

Vad är det då som jag tror att jag kanske kommer att få ångra att jag nu här kommer att sätta på pränt..?  Jo det ligger till så här… hrmmm host och harkel… så nu har jag klarat strupen och är redo att skrida till verket… Men innan dess så vill jag tala om att om det nu sitter någon “vän av ordning” ute i riket och undrar varför karln inte får ändan ur vagnen och kommer till saken så beror det på att er bryggseglare drar sig för att komma till skott….

Men om jag nu skall få någon ro i kroppen så bör jag kanske få ur mig det som nu ligger inne i skallen och gnager… så om ni inte läser detta så beror det på att jag fegade ur och raderade hela klabbet… Om ni dock ser och läser dessa rader så beror det istället på att jag till slut tog mot till mig och trycket på den blå knappen där det står “publicera”…

Och nu när jag har berört begreppet mod.. “Mod är något man får ta till när man inte törs.. ” Citat ifrån okänd, fast det kanske kan vara Nalle Puh?…

Ok… nog med undanflykter….

Bryggseglaren har målat in sig i ett hörn.. jag har varit sjukskriven sedan början av December månad.. Varit på väg att börja jobba.. av anledningar som jag inte helt känner till så blev det inte så.. Och idag så är situationen den att jag även om jag skulle hitta ett chaufförsjobb inom något dygn så vet jag nästan säkert att jag inte kommer att fixa det just nu…

Som ni kanske fått med er har jag försökt att sälja min gamla Dnepr med sidovagn, detta har inte lyckats.. så för två dagar sedan beslöt jag att se till att få den startad.. Det var ingen bra ide.. Ett så enkelt jobb som att kolla gnista och bränsle har tagit mig två dagar.. jag skruvar en liten stund och sedan blir jag blank… upptäcker att jag bara sitter och stirrar..

Nej just nu är det psykiska läget inte gott.. att sitta och skriva går an även om det kan ta mycket lång tid..

Jag sköter dock min kontakt med veteranmottagningen, är noga med att ta mina mediciner som jag fått utskrivna. Just nu sätter jag ut en medicin enligt order och kommer i början av Juni att börja ta en annan. Detta kommer förhoppningsvis att ge resultat. Problemet är ju hur jag funkar i dagsläget..

Att försäkringskassan inte kan ge mig något som helst besked angående eventuell sjukersättning hjälper ju inte direkt det psykiska välmåendet.. De har dock valt att kontakta en annan myndighet för att kräva in pengar som de anser att jag är skyldig att betala….

En liten ljuspunkt är att jag eventuellt kommer att få hjälp av en veteran som har erfarenheter av sådan förhandlingar som troligen måste till för att lösa den uppkomna situationen…

Så allt är inte nattsvart i min värld.. men det är förbaskat jobbigt att behöva be närstående om pengar.. Jag har ångest inför att göra det men det måste jag tyvärr göra..

Eller så kan jag göra som han LaMotte… säga sanningar på internet och be om läsarnas hjälp och stöd… Vilket jag nu egentligen gör? Tror jag?

Så i skydd av skärmens anonymitet.. vilket egentligen är lite märkligt? Hur kan jag känna mig anonym? Det är väl det minsta jag är när jag väljer att här på denna blogg lägga ut mina bekymmer för alla och envar att läsa?

Oavsett… jag är på inget vis ute efter att bli förmögen på detta vis.. Men om någon läsare känner att de har en tia över och vill swischa den för att stötta en trött och uppgiven bryggseglare så säger jag absolut inte nej tack…

Usch Detta var inget kul inlägg… men nu tar jag mod till mig och klickar på publicera innan jag fegar ur och raderar…

Fair Winds

S