Kanske är jag då på väg…. ?

På väg vart kanske då vän av ordning helt korrekt frågar både sig och mig… tja, på den den väg som kanske kan leda till den framtid som jag har lämnat bakom mig lyder det konfunderade svaret….

Jag har fått enastående fin respons på mina tröjor, både de som vänder sig till Dnepr och Uralentusiaster men även på de som jag tillverkar för den veteraner som likt mig lever med PTSD..

Fast visst jag får nog erkänna att även om responsen är god så är orderingången skral, men detta beror helt säkert på att jag eller mina produkter är så synliga som vi borde vara… Men jag är ändå där att jag nu faktiskt känner att jag vågar tro att jag är på väg…

Har nu finslipat mina parkeringsskyltar.. Har äntligen en produkt som jag med gott samvete kan saluföra, visserligen så kräver dom lite tid att framställa men så länge jag klarar av att producera i en takt som möter efterfrågan så är ju faktiskt allt väl…

Skylten ovan är dock bara ett provexemplar… texten är där utav dekalvinyl, visst ser det snyggt ut men livslängden när den utsätts för väder och vind är rätt så begränsad.. Men jag färdigställde idag mitt första exemplar som här helt igenom sprutlackat… Detta ex kommer att resa iväg till Kent Farman nere i Skåne, Kent driver Norvalla MC som importerar och saluför nya Ural..

Kent säljer ju även Royal Enfield, tyvärr har jag ännu inte lyckats lista ut vart jag skall sända de som inkräktar på deras parkeringsplatser??

Så när det sitter en slik skylt på Norrvallas fasad så tror jag faktiskt att mer än en av hans kunder kommer att ställa frågan om dessa skyltar är till salu… För även om min humor rörande skylten ifråga kanske är aningen svart så är det ju ändå med humor och en glimt i ögat som jag tagit fram den…..

Och när det gäller just humor så vet jag med säkerhet att detta är något som alla entusiaster som brinner för fordon som härstammar ifrån forna Sovjet besitter…. Hade vi inte en humor så hade vi aldrig vinglat omkring på dessa befängda och underbara fordon….

Avslutar så för idag… Åter till arbetet…

Fair Winds

Stefan