Läget är ofullständigt oförändrat….

Alltså på ett ungefär typ alltså..

Eller på en något redigare svenska, inga stora förändringar med andra ord.. Väderläget är idag mindre blött, det blåser och fläktar en del.. Det är egentligen ett ganska optimalt väder för att arbeta utomhus.. Vilket jag med stor sannolikhet kommer att göra om en liten stund..

Jag börjar nu närma mig att montera ihop frambromsen på min käre Vladimir.. Så till en viss del kan jag kanske känna att jag inte behöver vara alltför ledsen för att jag inte fick honom såld.. Fast å andra sidan så är det ju så att enär jag inte fick honom såld så har jag heller inte stålarna som hade gjort nytta på kontot…

Men det kanske kvittar? Om jag haft stålarna så hade jag ju inte haft hojen.. Och att sälja hojen för att ha råd att skaffa dom delar som saknas är lite som att sälja hästen för att ha råd att köpa hö??

Ja jag får ta mig en funderare… men jag börjar tro att jag faktiskt har målat in mig i ett hörn.. Visserligen så käkar jag mina piller enligt order men om dom nu skulle hjälpa.. Vilket jag tror att dom gör så innebär det väl egentligen bara att ju piggare jag blir i knoppen så står det desto klarare för mig att jag nog kan glömma denna sommaren…

Jag förstår tyvärr alltför väl hur begränsad min förmåga är just nu.. Så även om jag snart måste ta skeden i vacker hand och se vad arbetsförmedlingen kan göra så känns det tyvärr ganska hopplöst… Men visst.. finner dom någon som vill betala mig för att jobba i tio till tjugo minuter för att sedan stirra in i väggen så varför inte?

Men några alternativ har jag nog inte…

Nog gnällt för stunden…

Fair Winds

S