Ährmmm … På icke förekommen anledning…

Tja vad skriver man när man inget hört… Men enär detta i stort sett för stunden är min enda väg till att marknadsföra de T-skjortor jag erbjuder en inte ont anande omvärld så får jag ju ändå lov att göra ett försök??

Så om ni skulle känna att ni har ett överhängande behov av att ikläda er något av mina alster så finnes ju faktiskt den möjligheten inom räckhåll…

Man kan till exempel maila… stefan@marescriptor.se

Eller skicka ett SMS… 0708-537344… att ringa går sådär eftersom jag befinner mig lantligt och våra telefonbolag inte anser att det residerar nog med folk för att resa ytterligare en mast…. Men SMS kommer oftast fram…

Kan ju även då nämna att jag trycker One Off om så önskas,,, dock så är jag då i dagsläget begränsad till bilder etc som ryms på ett A4….

Varför är jag då så intresserad av att sprida mina alster??? Troligen för att det just nu är en inkomstkälla… Och innan försäkringskassan har låtit mig arbetspröva så är detta det jag har…..

Lät jag gråtmild nu??

Troligen… men oavsett

Fair Winds

Stefan