Ännu en dag….

Ja dagarna går.. Dom går nästan lite för fort vid denna tid på året.. En vän lade ut en bild på ett blommande körsbärsträd och konstaterade att det vackra han såg alltför snart är över… Och det kan vi nog alla hålla med om.. Frukträdens blommor kommer och försvinner snabbare än en politiker hinner glömma sina vallöften…

Fast jag är nog ändå lite kluven just nu hur jag ser på dagarna som går. Visst så försvinner den skira grönskan med en rasande fart men när det kommer till att sätta ut och ändra mediciner så känns det nästan som om tiden stod stilla..

Men så är det.. man blir nog aldrig helt nöjd med hastigheten som almanackans blad rivs av.. Och att tiden i allra högsta grad är ett relativt begrepp inser man ju när kan krasst konstaterar att det kan ta opp till fyra månader innan en myndighet låter ge ifrån sig ett svar rörande eventuellt ekonomiskt stöd.. Men när det rör slantar man skall betala till samma myndighet då råder strikta lagar med tider och delgivningar att förhålla sig till….

Ja det löser sig nog… om inte annat så får jag väl satsa några kronor på travet… Men jag tror kanske inte att detta är ett vare sig säkert eller för den sakens skull fördelaktigt kort att satsa på..  Troligen säkrast att jag låter bli. Jag tror mig dock ha förstått att hästar med spektakulära namn verkar vara dem man skall satsa på.. Hästar som heter “Galopp Kalops” “Dagens rätt” eller kanske “Susanne Lasagne” bör man efter vad jag förstår undvika….

I övrigt så kan jag tala om att små kommentarer till mina inlägg här uppskattas, även om jag kan se antalet besökare så är det alltid trevlig och lite mer personligt när ni sänder mig några ord…

Så med en förhoppning om att ni hinner stanna opp och njuta av försommaren så vill jag önska er en härlig dag…

Fair Winds

Stefan