Björnen sover..

Ja det är inte utan att man ibland blir lite avundsjuk på de djur som har förmågan att gå i Ide för att sedan vakna och sträcka på sig och då möta en värld som bättre motsvarar deras förväntningar och förutsättningar….

Nu känner jag dock inte till några djur som kan välja att gå i ide närhelst det passar dom.. Men visst vore det intressant om man hade den förmågan.. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att gå och lägga mig sätta väckarklockan på en dag och tidpunkt som jag tror skulle passa mig och min sinnesstämning bättre.

Fast det är nog kanske tur att man inte har den förmågan.. Är nog lite rädd för att det skulle sovas bort en väldigt massa tid om jag haft den möjligheten. Men idag är den sådan dag som jag helst vill att den snart skall vara över.. Längtar efter att få dra täcket över mig och slumra till för att sedan hoppas att läget är lite ljusare när jag vaknar.

Men nu är det som det är.. man får förlita sig på kaffe och Lergigan och hoppas att världen är en trevligare plats om några timmar.. Fast nu är det väl inte världen runt mig som är en större katastrof idag än vad den var igår? Nej det är nog enbart så att jag haft en natt när jag först inte kunde somna och när jag väl somnade så hade jag väldigt häftiga mardrömmar..

Den gångna natten sitter liksom kvar i skallen och spökar även om jag nu varit vaken i några timmar.. men jag tar det med ro.. hoppas på att kaffe och kontemplation kan få mig i lite bättre balans.. Rysshojen står kvar och det finns att pilla med.. Men det gäller dock att ha ork och energi för att ta tag i det… Och där är jag inte riktigt just nu..

Avslutar så dessa rader..

 

Fair Winds

Stefan