Intet är som väntans tider,,,

Fast igår dök det opp nya packningar till mina förgasare.. Så jag antar att jag kan ägna dagen åt att montera dessa medans jag nu väntar på tändsystem och styrlager…. Och jag har ju faktiskt inte frilagt det gamla styrlagret ännu…

Det är fortfarande så att enkla saker tar tid… Kan ännu inte säkert säga att min nya medicin funkar som den skall men det är ju så att jag vid dags dato inte har haft den så länge, håller fortfarande på att öka dosen. Tror att jag kommande Söndag är uppe på den dos som min läkare vill att jag skall käka ett tag..

Ja det är i nuläget bara att låta saker ta sin tid, förhoppningsvis så sker det väl något efterhand. Och att delarna dyker opp vad det lider tror jag ju faktiskt på, hur psyket kommer att välja att reagera? Tja jag tror och hoppas ju även där att jag kommer att se något positivt i framtiden..

Började igår att klippa till lite aluminiumplåtar som jag ämnar foga samman med popnit.. detta kommer då att bli en liten låda som jag tänkte kan få husera där förr mc-batteriet höll hus.. För åtkomst så lyfter man sadeln och jag kan säkert komma på några små bra å ha saker som kan få lov att tillbringa sin tillvaro där….

Så med kaffekoppen vid min sida och facit i hand så kan jag konstatera att jag har några få enkla uppgifter att ta tag i. Att dessa kommer att fylla min dag är tämligen säkert… Men jag är ändå lite nöjd med mig själv att jag faktiskt tar tag i små saker och håller mig någorlunda igång….

Så nu tar jag och möter dagen…

Fair Winds

Stefan