Ja då var jag tillbaks…..

Får väl börja med att säga hej… Hej på er… Ja ni har ju sett att jag har varit borta en längre tid… Denna tystnad ifrån min sida kommer jag att förklara.. eller försöka att förklara så gott jag nu kan… Jag har i ett tidigare inlägg berört min psykiska hälsa litet lätt men nu ämnar jag att göra ett mer ingående försök att beskriva vad det hela handlar om..

Punkt 1.

Jag vill tala om att jag önskar att berätta så rakt och ärligt som jag vågar och klarar av. Jag förstår att detta kan komma att att bli en inte alltför trevlig och upplyftande läsning men jag känner att det är något jag vill, vågar och måste…

Punkt 2.

Även om en del rader som kommer att sättas på pränt kan komma att verka svarta som natten så vill jag be er om att komma ihåg att jag nu är under behandling och har människor runt mig som vet hur landet ligger.  Så även om mitt humör och mående skiftar så är jag trygg och utgör ingen fara, varken för mig själv eller någon annan..

Punkt 3.

Det är aldrig försent att ge upp… eller på ren svenska… det kommer alltid en ny dag.. Imorgon är idag igår.. så även om dagen ibland känns tung så får jag se nästa dag som en ny möjlighet…

Punkt 4.

Punkt fyra är väl ingen punkt, eller så är det så att detta blir slutpunkten på detta inlägg… Nu känner jag att jag behöver ge mig ut i friska luften och låta kroppen få lite vårluft och sol…

Fair Winds

Stefan