Jodå jag är vaken…

Njet, jag har inte lyckats med att lista hur man gör för att klara av att gå i Ide för att sedan kunna möta världen med nya ögon.. Kan bara konstatera att jag vaknar varje morgon och ser världen med samma ögon som jag stängde när jag igår lade huvudet på kudden..

Det som dock varierar en liten smula är i vilken grad jag upplever klåda när jag slår upp gluggarna.. Hösnuvan är för närvarande en smula besvärande men ändå inget oöverkomligt besvär.. Visst nyser jag ibland så att kepsen far av men ögonklådan kommer och går och är inte så farlig att jag inte kan hantera den.

Nu sitter jag och funderar på att bege mig ut och idka lite mekanisk terapi.. Har nu återmonterat förgasare på den gamle ryssen, även bensintanken är på plats och förgasarna får den soppa de behöver.. Vladimir har dock inte någon som helst lust att starta så nu får jag kanske ägna dagen åt att ta reda på om stiften ger någon som helst gnista…

Jag är nämligen inte helt säker på om mina mätningar och den diagnos jag satte på min tändspole är helt med sanningen överensstämmande.. Får helt enkelt försöka att fixera ett tändstift mot jord för att kunna kicka runt motorn ordentligt och se om gnista uppstår..

Och nog vet jag att en Dnepr 650 motor är en tämligen enkel och okomplicerad konstruktion. Men för mig är det ändå så att det döljer sig en del mysterier här som jag ännu inte helt har klurat ut.. Kort sagt.. jag skruvar och lär mig saker efter hand….

Men med tiden så kanske jag blir en ganska duktig mekaniker när det gäller gamla sovjetiska motorcyklar..?

Ber att få återkomma i ärendet..

Fair Winds

S