Jodå jag lever….

Tja jag förstår nog att jag ibland får just den frågan, jag är ju för vissa kanske ovanligt tyst och osynlig nu för tiden… Men även om jag skulle önska det så är det just nu inte i makt att höras eller synas mer än vad jag just nu gör..

Jag hoppas och tror att jag är på väg åt rätt håll. Det är nu inte så många dagar kvar tills jag åter skall infinna mig i Uppsala. Och jag vet nu att även om jag själv är övertygad om att jag vet hur jag mår så kommer jag högst troligen efter att ha besvarat läkarens frågor ha en lite annorlunda insikt än den jag har idag..

Om jag nu håller mig till det som jag tror mig veta idag så kan det kanske under mitt nästa besök bli så att  personalen på veteranmottagningen får de sista pusselbitarna och de svar de behöver för att kunna säkerställa min diagnos..

Om detta spelar någon som helst roll? Tja, det vet jag faktiskt inte.. Men det kan ju vara en lättnad och en kanske en befrielse att till slut få en diagnos?

Fast å andra sidan, tror mig ha läst någonstans att Strindberg lär ha sagt ” Bara för att du har fått diagnosen så innebär det inte att dom inte är ute efter dig” Detta skall ha sagts rörande Schizofreni… Huruvida han verkligen har sagt eller skrivit detta överlåter jag dock till någon mer kompetent än mig att avgöra…

Men nu till sådant jag är helt säker på att jag verkligen vet…..

Jag har inte ännu kommit till skott att montera nya packningar i mina förgasar..

Ej heller har jag demonterat styrlager…

Men jag har fyllt på olja i kardanklumpen, jag har modifiderat sadelfästena så att det nu är en barnlek att ta av och på sadeln… Detta lite på grund utav att jag utav aluplåt ifrån en gammal skrotat husvagn har monterat en egenhändigt tillverkad bra att ha låda på batterihyllan…

Lådan fick jag till på första försöket… Locket som tyvärr inte är med på bild krävde två försök innan jag vara nöjd… Att jag valde att låta den väderbitna målade sidan av plåten vara utåt beror nog på att jag anser att denna look tämligen väl matchar resten av hojens finish, eller kanske mera korrekt? Avsaknad utav finish?

Tyvärr har jag ännu inte fått det nya tändsystemet… Något hade tjorvat till sig i orderhanteringen, men efter kontakt med leverantören så har jag nu blivit lovad att bitarna lämnar deras lager imorgon…

Så vad jag nu kan göra innan prylarna dimper ned är ju att montera nya packningar, byta motorolja, den gamla oljan har visserligen inte gått många kilometer men eftersom motorn stått utomhus vinter och vår så kan det troligen vara klokt att skifta olja innan uppstart sker… Även växellådan kommer att föräras ny olja innan detta event….

Tror även att jag skall se till att bränsleslangarna uppdateras…

Och visst ja… kan ju vara läge nu att jag kommer till skott och avlägsnar det gamla knäppande styrlagret?

Så med dessa rader avslutar jag nu och hoppar i fristadsbyxorna….

Fair Winds

Stefan