På Tisdag afton……

Ja imorgon kväll så är min plan att här skall finnas ett inlägg som har ett visst läsvärde… skall även försöka att få mig själv till att ta många bilder av det äventyr som nu ligger framför mig….

Rörande livet i övrigt… Jag upplever nu att jag märker av en viss förbättring i mitt allmänna tillstånd… Detta kan bero på flera orsaker, medicin ,, vädret.. Robert Lind i Kramfors…. Ja listan kan göras lång… Men strunt samma… Jag har åter en viss framtidstro och den tänker jag försöka att vara rädd om….

Nu måste jag ägna mig åt att gå igenom det sista innan jag ger mig ut på ett litet äventyr…

Hmm??? Undrar ni vad jag nu har hittat på??? Tja det gör nog jag med men om ni kollar in här så blir ni snart lite klokare i ärendet…. Om jag själv blir det? Ja det är nog en annan femma….

Fair Winds

Stefan