På´n igen… eller … Det är aldrig försent att ge upp…..

Min vana trogen så återspeglar sig idag inledningen av mitt inlägg det som står som dagens överskrift…

Jag har ju tidigare talat om att en depression kan liknas vid en spiral.. En mörk och nedåtgående sådan.. Men som tur är så är ju inte rörelser statiska. Och en psykiskt mående som rör sig i spiralform behöver ju inte nödvändigtvis röra sig nedåt och mot mörkret….

Denna bild har jag fått utav en vän som har sett sin beskärda del utav mörker… Och jag har fått låna den utav honom enär jag anser att det är en underbar bild som visar en spiral som går oppåt och till sist leder till en plats där man blicka ut och ta ett djupt andetag och konstatera… Jag gick steg för steg..Runt och för varje steg så kom jag ett stycke närmare den ljusa och vackra sommarhimlen…

Och detta mina vänner… det är väl inget dåligt mål att sträva emot? Att när man klarat av alla steg då få lov att sägaJag klarade det, Nu har jag en klar och ljus himmel som tak…

Avslutar nu detta inlägg… det är dags att jag tar ytterligare ett steg…

Fair Winds

Stefan