Åter till allvaret…

Som ni sett har jag varit på rymmen i några dagar, ägnat lite tid åt att sådant som behövde uträttas på fasta land.. Lite olika göromål bland annat inhandlades present som skall föräras dottern när hon fyller 18 år…

Men nu är jag åter redo för att fortsätta mitt äventyr.. Förflyttade mig för motor några sjömil idag, ligger nu förtöjd i Limhamn. Att jag hamnade här berodde på att jag behövde bunkra diesel. Även gasol behöver införskaffas, har inte kollat om det finns i hamnen men Hjertmans ligger ju inte alltför långt härifrån.

Rörande den stundande midsommarhelgen så får det kanske bli som det blir rörande firandet. Men sill och potatis kommer att finnas ombord, lite känsla för traditioner har man ju trots allt.. Tror dock inte att jag lövar masten och dansar små grodorna.. Riktigt så traditionell är jag nog inte…

Nu skall jag bege mig iland och utforska hamnen…

Återkommer inom kort med ny rapport…