Bara att gilla läget….

Kollade just vädret inför morgondagen.. Blev väl inte helt nöjd när jag ser att prognosen lovar regn hela dagen längs den rutt som jag hade tänkt mig…

Vinden är måttlig och från rätt håll.. men att sitta åtta timmar i regn? Nja, tror jag avvaktar och kollar prognosen och även för den delen verkligheten när jag vaknar imorgon.. Enligt prognoserna så har jag både uppehåll och tjänliga vindar på onsdag, och har jag nu legat så pass länge i Nysted som jag nu har gjort så överlever jag helt säkert ett dygn till…

Men, men , vi får se imorgon.. väderspåmännen har haft fel förr….

En kommentar till “Bara att gilla läget….”

  1. yo ho ho and a bottle of rum me hearty! Found your Blog. Mind you the translation is shite! but I get the general idea what’s going on….

    How far have you actually got yet?

    Sara x

Kommentarer är stängda.