En positiv rapport

Först försökte ju Lars på Hyttefadets Restaurang att hjälpa mig .. Men om man vill väl så har man inte alltid alla kontakter och möjligheter, men jag vill att ni skall veta att han gjorde det han kunde.. Och när jag sedan fann för gott att beställa lite mat så  fick serverades jag en rödspätta som inte är utav denna värld..

Så jag besöker ni Klintholm så besöker ni Hyttefadet…

Sedan så försökte havnefogden att ringa dykare utan framgång, och dom ringde inte bara en gång.. dom försökte verkligen att hjälpa mig… dock utan framgång

Men idag så hjälpte mig Köbmannden.. han hade kontakter.. Han bad mig at vänta en stund, och strax innan han stängde så fick jag ett nummer att ringa. Ringde så Rene, han bad om att få äta middag först och klockan 20.30 så anlände det så två dykare. Två glada män som iförda dräkter och nödvändig utrustning angrep mitt bekymmer..

Vad säger man? Jag är glad över Klintholm och alla vänliga människor.. En trygg och trevlig hamn, visst jag blev kanske här några fler dagar än beräknat men jag har ändå haft det gott… Att det sedan var den mycket trevliga köbmanden som till sist såg till att jag blev klar att segla? Ja jag kommer alltid att minnas honom och hans prydliga butik…

Så vad säger man?

Jo man säger tack… Tack till HytteFadet.. Tack till Havnefogden.. Och ett extra tack till köbmanden och till Rene..