Ett sånt väder

Idag är er bryggseglare rätt nöjd med att sitta under däck. Jag var oppe vid lunch och flyttade lite på mina fendrar. Detta enär vattnet som jag tidigare flöt på behagat att ge sig av på nya äventyr… Nu skall ni dock inte vara oroliga, det har ännu inte blivit så lågt att jag har bottenkänning men det är nog inte långt undan…

Att jag är nöjd med att befinna mig under däck beror till stor del på att när jag stack opp huvudet ur ruffluckan så var det ungefär som en sådan där ice bucket som florerade på Facebook för en tid sedan.. Rejält med vind och snöblandat regn… Ja det sa liksom bara plask i nyllet på mig…. men jag fick skyndsamt sett över fendrar och förtöjningar och återvände tämligen raskt åter ned i värmen…

Så här sitter jag åter och studerar sjökort och väderrapporter och hoppas att jag snart åter kan kasta loss, just nu börjar det bli lite för mycket bryggseglande till och med för min smak….

Återkommer inom kort med en ny rapport….

En kommentar till “Ett sånt väder”

Kommentarer är stängda.