Funderingar?

Idag blåser det väl friskt, vi har dock lite varmare väder. Imorgon så lovar prognosen tjänlig vind och ett par plusgrader till. Med andra ord just vad er bryggseglare önskar..

Så nu rör sig mina funderingar mest om vilken hamn som blir mitt nästa mål, vill ju gärna besöka Kappeln men då blir det till att kryssa hela dagen. Bagenkop ligger ju inom bekvämt räckhåll, kanske nästan för bekvämt? Samt att jag redan har besökt Langeland?

Heilegenhafen ligger med den vind som prognosen nu lovar också ganska hyggligt till… Har dock inte ännu tagit fram passaren för att kolla distanser på sjökortet.. Nåväl, det hinner ju komma fler väderprognoser innan jag måste ta mitt beslut..

Jag är heller inte sysslolös idag, minst en vända till brugsen står på programmet. Danskt mineralvatten står på listan. De har här en variant med smak av hallon/jordgubb som jag har blivit förtjust i. Lika bra att bunkra, finns säkert något liknande att köpa i Tyskland men varför chansa när man hittat en sort man tycker om?

Men nu är det dags för kaffe och sjökortsstudier….. återkommer med ny rapport