Kvar vid kaj….

Att jag ligger kvar vi bryggan förvånar nog inte så många utav er som brukar titta in och läsa mina rader. Men jag har faktiskt varit en tur på havet idag, dock ej med Marianne. Det blev istället en tur med en före detta livbåt. Denna skuta har visserligen två master som kan föra segel men tyvärr så var dessa inte på plats när jag idag tog mig en tur in i Smögens hamn.

Att jag besökte denna hamn berodde på att jag till livbåten behövde införskaffa en ny länspump enär den gamla inte längre ville tjänstgöra. Så då fick det bli en tur till SeaSea och där införskaffades en pump av fabrikat Rule. Nu får jag hoppas att denna håller lite längre än den tidigare som var av fabrikat Biltema.

Inget ont om Biltema, den pump jag idag förpassade till sopbingen hade ju ändå gjort sitt jobb i nästan ett år. Nu blir det spännande att se om pumpen ifrån Rule är värd de 695:- som den kostade.

Nu väntar strax kojen, några timmar på kudden och sedan så skall jag försöka att fixa lite ombord på Marianne inför en avfärd som jag hoppas inte ligger alltför långt borta..