Lördag i Lohals.

En stråland dag om än lite kylslagen och väldigt lite vind så jag ligger kvar här, Nu är det ju även annat som lockar.. Lohals Kro, jag var där igår och åt en sen middag. De serverade en mycket fin kalvstek med baconlindad sparris och kokt potatis som var aldrig så lite brynt strax innan servering. Till detta en svampsås som var något så fantastiskt god att jag nästan saknar ord…

Idag serverar de stegt flaesk med persiljesovs, en dansk specialtitet som jag snart skall i land och njuta utav..

För övrigt så är jag inte längre ensam seglare i hamnen, idag så kom det en tysk seglare och lade till akter om mig, undrar just om han är här för den goda maten?

Har dock inte mött någon ifrån denna båt ännu men hoppas ju att jag kan lyckas att för ett samtal och få veta lite mer om vad de är ute på för slags äventyr vid denna tid på året, tyvärr så är min tyska obefintlig så jag hoppas på att det går bra med engelska..

Nu skall jag strax bege mig iland för en dusch så att jag är presentabel när jag anländer Lohals Kro……