Nu blåser det rejält..

Ja nu ligger jag inblåst. Väldigt frisk vind men i vart fall inget regn. Men alldeles för mycket vind för att jag skall våga mig ut på böljan den blå. Men enligt prognosen så har vi de högsta vindstyrkorna just nu. Fram emot sena eftermiddagen kvällen så kommer vinden att sakta avta. Som det ser ut nu så lär jag ha lite trevligare vindstyrkor imorgon.

Så även om vindriktningen kanske inte blir den helt optimala så räknar jag med att kunna sätta segel och bege mig norröver imorgon..

Här ligger ett par gästbåtar till men det är ganska gott om lediga platser, det är väl så att vi ännu inte har dem riktiga högsäsongen. Men nu är den inte långt borta. Kommer nog att kännas lite ovant nu när jag blivit bortskämd med att bara kunna segla in i hamn och välja vilken plats jag vill.

Nåväl.. den tiden den sorgen.. Nu tror jag det är dags att koka lite kaffe…