Nu håller jag tummarna

Blåser ännu friskt här men prognosen ser inför morgondagen rätt hygglig ut. Det kommer en ny på DMI klockan 19.00 så den ser jag med spänning fram emot. Som det ser enligt meterologerna så slipper jag i vart fall regnet imorgon, idag har det stundtals vräkt ned så jag har tillbringat dagen under däck. Nu verkar det dock ha upphört så det kan nog snart vara läge att stäcka på benen. En bryggseglare blir annars lätt lite stel om han bara ligger och slöar i kojen..

I övrig kan jag rapportera att tyskarna är i full gång med att vårrusta, det sjösätts ett par båtar varje dag och bland de som står oppe på land råder det full aktivitet. Själv så skulle jag kanske kunna tänka mig att stå på land några dagar. Det börjar synas att man legat i sjön sedan i höstas. Får nog dock leva med att jag inte har den blankaste båten i hamnen tills jag åter är hemma på Smögen…