Ytterligare bryggsegling

Nästan två minus och snöfall när jag stod opp kl sju idag, visserligen fin vind men 10-12 timmar i minusgrader och med snön fallande i sittbrunnen lockade inte så jag fann för gott att krypa in i kojen igen…

Strax innan kl 10 fick jag besök utav Per och Heikki som förärade mig en avskedspresent, så nu huserar en butelj Dr Nielsen i mitt skeppsapotek.

Efter en stunds samtal i kajutan så omgrupperade vi till Carlsens Hotel, där serverades ett förträffligt förmiddagskaffe allt medan snön föll utanför fönstret.. Vi överlade rörande vädret och som det nu ser ut så blir det nog avsegling torsdag, då säger rapporten plusgrader och sol, vinden verkar bli sydvästlig men även om det kanske innebär lite kryss så föredrar jag ändå uppehåll och plusgrader..

Just nu så har snön avtagit men vi har fortfarande frost så jag är ändå rätt nöjd med att ligga kvar i hamn, känns för övrigt som om jag har en lättare förkylning i kroppen, med anledning av detta inhandlades ingefärskapslar och c-vitamin på brugsen, Dr Nielsen i all ära men alkohol och förkylning är ingen lockande kombination…

 

En kommentar till “Ytterligare bryggsegling”

  1. Trevligt att läsa om dina seglarstrapatser. Tag gott hand om dig och den ev förkylningen. Kram från alla genom moster.

Kommentarer är stängda.