Brrr… ingen vidare värme…

Dagens temperatur… 1,2 grader varmt. Tror faktiskt att jag ligger kvar något dygn till. Prognosen lovar ju faktiskt både sol och några fler plusgrader inom kort.

Har haft det väldigt trevligt här i Marstal men nu vill jag gärna vidare, undrar just om jag kanske haft det lite för trevligt och börjar bli bekväm i min varma kajuta? Men skillnaden på en plusgrad och sex grader är dock i min tillvaro ganska så stor.

Nu är även färskvattenstanken tom, hamnen har vid denna tid på året inget vatten vid bryggan utan nu gäller det att bära vatten i dunkar. Sitter just nu och funderar på om jag skall dra på mig vinterjackan och besöka Bille Knudsens butik och inhandla ytterligare en dunk… Blir ganska många vändor nu när jag bara har en femliters som färskvattenreserv..

Och utan vatten så blir det ju inget kaffe ombord, törsten går ju fint att hålla i schack med mineralvatten men det lämpar sig dock inte koka kaffe på…

Tror jag får se till att jag får mig möjlighet att få mig kaffe innan jag funderar vidare, just nu är min hjärna mest inställt på att jag har det varmt och gott men med en kopp kaffe så följer dådkraften… (hoppas jag)