Tiden går fort…

Ibland flyter timmarna iväg i rasande fart, I lördags var jag hem till min vän här i Marstal på middag.. En trevlig kväll som jag och Henrik avslutade med att spela lite biljard nere på Mindes, Som den nybörjare jag är så var jag faktiskt lite förvånad när jag faktiskt vann en match…

Jag och Henrik noterade att någon haft en väldig brådska in på toaletten, dörren in till herrarnas hängde på trekvart och när vi frågade vad som skett så suckade personalen uppgivet och meddelade att det varit lite väl glatt ibland deltagarna i Aerö Open (den årliga biljardturneringen) och att dörren då fick lite mer än vad den tålde…

Men som de sa, nu under denna intensiva helg så hade de händerna fulla med både fulla och nyktra gäster så dörren fick helt enkelt anstå tills turneringen var över.. och dom herrar som ville göra något annat än att låta sitt vatten helt enkelt fick nyttja damernas i så fall…

Jag och min vän inspekterade då skadorna och ansåg att vi nog kunde återställa dörren i brukbart skick, så sagt och gjort igår så återvände vi till mindes verktyg och ett gott humör och på mindre än en timme så hade vi återställt dörren i brukbart skick…

Henrik begav sig sedan av för att köra taxi medans jag åt smörrebröd och var åskådare utav turneringen… Vem som vann fick jag dock inte med mig men att tvåan var en ung dam ifrån orten var dagens sensation och detta gladde ju Marstalborna…..

Dagen idag har jag tillbringat med att läsa om Peter Norlin och hans karriär som seglare och konstruktör.. Vädret idag har nämligen varit blåsigt med kraftiga regnskurar så jag har njutit av att vara ombord i en varm och skön båt….