En lång seglats?

Som min gode vän och mentor Tommy observerat så förflyttade jag mig drygt två kabellängder igår, Ligger nu lite mer skyddat om det skulle blåsa opp, har även ström ifrån land nu.. Dock ingen förtöjning långsides men jag är rätt nöjd ändå..

Idag har jag inhandlat en ny batteriladdare. Den gamla får lämnas i retur när jag återvänder hem till det gamla landet, det skall ju trots allt vara en fem års garanti så då har jag förhoppningsvis en laddare i reserv, om nu den nya fungerar så länge. Enda alternativet var nämligen att köpa en likadan som den som behagade att säga opp sig…

I övrigt kan jag rapportera att vi har ett strålande väder här i Marstal, nästan så det är synd att ligga vid kaj men jag har fortfarande en del jag vill se och göra medans jag är här. Sjöfartsmuseet måste jag bara besöka och sedan så tänkte jag passa på att få tvättat lite kläder nu när min gode vän Henrik är så vänlig att jag får nyttja hans faciliteter..

Nu skall jag bege mig iland och njuta av det vackra vädret. Rena vårkänslor här just nu….

2 reaktioner till “En lång seglats?”

  1. Hej Stefan! Bra att du ligger kvar i Marstal, för på något sätt borde du ta dig till grannbyn Ärösköping. För många år sedan seglade jag dit och det var en verklig pärla. Många gamla hus med vackra färggranna dörrar. Det borde ju vara fint även på vintern. Kul att följa din tur.
    Hälsningar Susanne

Kommentarer är stängda.