I valet och kvalet..

Om vi bortser ifrån ett minst sagt växlande väder så har jag haft några riktigt trevliga dagar här i Stubbeköbing.. Lärt känna en hel rad med väldigt trevliga människor, kan inte nämna alla men ett par danska veteraner måste jag få lov att tacka för goda skratt och en ömsesidig respekt…

Jag har även fått lära mig att spela dansk biljard, inte så illa. Jag var dock inte någon naturbegåvning men med benäget bistånd från mina nya vänner så lyckades jag att genomföra några matcher….

Nu är dock frågan om jag inte skall kasta loss imorgon, dock så är det kanske inte de tjänligaste vindar som kommer att blåsa imorgon men sådant är det ibland. Så nu sitter jag med sjökort och funderar på vart jag styra imorgon om jag bestämmer mig för att kasta loss…

Femö har jag funderat på även om de flesta här anser det vara väldigt dött där så här års, Svendborg har jag blivit rekommenderad men det är nog en aning för långt dit även om jag går för motor hela sträckan..

Nåväl, tror jag får sova på saken och se hur jag gör imorgon…

7 reaktioner till “I valet och kvalet..”

 1. Godt Nytår min ven..
  Tak for nogle hyggelige timer i Stubbekøbing, giv et kald hvis du ligger vejen forbi en anden gang. Og pas på dig selv derude.. Brian

   1. Altid, og tak for de fine ting du gav.. Sender et par billeder til dig fra den dag. Og ellers så finder jeg dig i en havn en dag 🙂

 2. Gott Nytt Är önskar vi från ett varmt men blåsigt Smögen. Kram Mor o Far.

 3. Godt Nytår til dig!
  og god vind i det nye år!!!!!!!!
  per steen

Kommentarer är stängda.