Ibland är det nog meningen…

Ja det var nog meningen att jag skulle gå nästan tom för diesel och ligga kvar ett litet tag till i Nysted….

Igår när jag letade efter havnefogden så hamnade jag till sist i Bådelaugets klubblokal och där kom ja i samspråk med Finn.. När vi samtalat en stund så fick jag en inbjudan till middag, och vilken enastående trevlig och god middag jag bjöds utav Jane.. Dansk skinka och Kartofler och en sås som bara kan beskrivas som gudomlig…

Det hela blev ju inte sämre utav att jag fick hälsa på Shcila, Bingo och Laban… DanskSvenska gårdshundar och några riktiga charmtroll.. I denna flocken ingick även Finns Amstaff, terrier korsning, Franko.. även han en enastående charmig och trevlig jycke…

Aftonen avslutades så ombord i Finns Albin 25 där det bjöds på kaffe och levande dragspelsmusik. Finn är en dragspelare av rang så det var med ett stort leende på läpparna jag igår kröp till kojs…

Så jag vill med detta inlägg tacka Finn och Janet för en enastående trevlig afton och utsökt middag,…