Ja jag vet…

Nu börjar jag bli tjatig, ligger kvar idag med men nu börjar jag faktiskt att känna mig i prima form igen. Vädret är strålande och jag har njutit mitt kaffe i sittbrunnen. Här anländer nu båtar i en strid ström. Jag ser flaggor ifrån Sverige, England, Danmark, Tyskland och även en båt som för The Saltire.. Det vill säga Skottlands flagga.. Kan inte annat säga att Klintholmns hamn nu känns internationell.

Själv så sitter jag och funderar på mina fortsatta äventyr. Jag vill snart besöka en svensk hamn igen, detta för att kunna bunkra en del saker som nu börjar att tryta ombord. Men sedan så har jag nog inte direkt någon plan.

Jag har funderingar på Svenska Östersjön, har vänner på Gotland som jag inte har sett på länge. Och även om England fortfarande finns i mina tankar så har jag i skrivande stund ett öppet sinne. Christiansö och Bornholm, ja även dessa destinationer lockar…

Eller skall jag göra helt om och uppleva en gammal dröm? Telemarkskanalen är ju något som jag skulle vilja uppleva, fast då kanske det vore bra med en gast ombord? Det är ju trots allt några slussar man skall igenom på den resan…

Tror jag får sätta mig och fundera en liten stund till…..

En kommentar till “Ja jag vet…”

  1. Stort Grattis På Födelsedagen!
    Upptäckte precis vad det är för datum idag, om vi inte har alldeles fel så fyller du år.
    Lovar att bjuda på tårta när du anlöper hemmahamnen igen.
    Grattishälsningar Susanne och Paul

Kommentarer är stängda.