Kuling…

Eller nästan kuling, ligger kvar vid kaj i Lysekil och det blåser friska vindar. Kanske inte stadig kulingstyrka men det är nog högst troligt styv kuling i byarna.

Idag skiner dock solen men vindarna är aningen för friska för att jag skall känna mig lockad att sätta segel.. Vindmätaren på targabågen akterut visar stadiga tio meter per sekund, nu sitter den ju lågt och med rådande vind även lite i lä så ute på öppet vatten så råder det nog ingen tvivel om det blåser väl så friska vindar…

I skrivande stund så känns det som om jag gärna avvaktar lite lugnare vindförhållanden, att bege sig ut i den gropiga sjön med revade segel lockar inte just idag.. skall jag vara helt ärlig så känns det inte som om det är något alls som lockar mig idag…

Jag borde dock gå iland och se om jag kan finna en soptunna, hoppas bara dom inte har blåst bort. Fast det finns ju även en risk att eventuella tunnor lyser med sin frånvaro nu när säsongen här är över?

Nåväl så länge som jag sitter under däck framför datorn så lär jag ju inte bli så mycket klokare rörande sopfrågan så jag bör nog hoppa iland och rekognosera lite……..