Natten avlöpte väl..

Som ni säkert läst så låg jag lite utsatt när vi igår och i natt fick en stark vind ifrån syd. Rödvig hamn är en aning utsatt när det blåser hårt ifrån sy och sydväst..

Men allt avlöpte väl även om jag satt vaken länge innan jag kände att jag vågade gå och lägga mig, gällande hamnen här så gör man klokt i att lägga sig så långt in som möjligt. Vind från syd är värst men även nordan kan vara besvärlig om man ligger närma hamninloppet.

Nu ligger jag kvar på nästan samma plats men har nu förhalat båten så att jag ligger långsides. Er bryggseglare är ju lite bekväm av sig och kan han ligga långsides så gör han gärna det.

Rörande min fortsatta planer så ligger jag nog kvar här även imorgon. Motormuseet har då öppet och det sägs vara väl värt ett besök. Så imorgon blir det till att se till att kameran har färska batterier och att pennan är vässad..

Nu i afton ämnar jag bege mig till Cafe Marina, ett rykte säger att dom idag har fläskesteg på menyn. Och ja, jag erkänner detta är lite av favorit…

3 reaktioner till “Natten avlöpte väl..”

  1. Hej hörde att du var på väg till Klagshamn jag har en gratis plats till dig mvh Mats

Kommentarer är stängda.