Klockan är 03.05

Och ja jag är vaken, har varit så hela kvällen och natten. Skälet till detta är att jag ligger förtöjd vid akterstolpar och har haft en kuling rakt ifrån sidan.. Den mest belastade stolpen verkade att svikta så jag drog en tamp iland.. men när vinden ökade så ville inte er bryggseglare gå till kojs..

Jag var väl kanske lite skraj för att mina förtöjningar inte skull hålla måttet och att jag skulle driva ned mot tysken som ligger i lä för mig?

Så vad göra? När alla linor nu är ute och vinden avtar? Tja, efter två kannor kaffe så fladdrar nu händerna som lärkvingar.. Egentligen så borde ju detta vara ett strålande tillfälle att lära sig att spela mandolin. Tyvärr så finnes det inget dylikt instrument ombord..

Får nog bara ta några djupa andetag.. och sedan kanske se om jag kan lugna ned kroppen så att jag kanske får några timmars sömn trots allt..

Men, jag fick ju ändå något att skriva om..