Nu tror jag det börjar likna något….

Min ömma hals känns nu betydligt bättre, fortfarande en aning hes men i  jämförelse med hur det har varit så har jag ju nästan återfått min fantastiska sångröst. Nåväl detta kanske var att ta i men jag känner mig i stort sett pigg och kry igen…

Rörande väder och vind så är det idag nästan vindstilla här och vi har tämligen dålig sikt, just nu en dimma som gränsar till duggregn men inför morgondagen så ser det bättre ut, vinden kommer fortsatt att vara måttlig men den skall enligt prognosen vrida mot syd/sydväst.

Stämmer denna prognos så hoppas jag verkligen att min förkylning ytterligare har avklingat imorgon, en sådan vindriktning innebär nämligen att jag kan få en hygglig segling ned mot Femö alternativt Kragenaes.

Även om Femö sägs vara Danmarks dejligeste ö så har jag av mina vänner på den lokala segelklubben blivit rekommenderad den lite större hamnen i Kragenaes. Där lär vara gångavstånd till det mesta en bryggseglare önskar enligt de uppgifter jag hitintills har mottagit.

Även jag titulerar mig bryggseglare så börjar det nu verkligen bli dags att jag seglar några sjömil igen. Jag har ju trots allt snart legat här i nästan tre veckor och riskerar troligen snart att bli mantalsskriven här om jag inte kommer mig vidare.

Men som ni säkert har förstått så har jag förkylning och väder till trots haft det väldigt trevlig här, så nu har jag ytterligare en hamn på min lista över platser som jag vet att jag mycket gärna vill återvända till……….

En kommentar till “Nu tror jag det börjar likna något….”

  1. Ha det gott Stefan och hoppas förkylningen brutit nacken av sig😊.

Kommentarer är stängda.