Upp till bevis….

Har ett avtalat möte i Kiel imorgon kväll.. ser dock ut som att jag får kryssa mig ut mot Stollergrund innan jag kan få gå in mot Kiel.. Nåväl, jag har ju vid några tillfällen omtalat min båts egenskaper rörande dikt bidevined så imorgon får jag väl visa vad jag och båten går för…

Tyvärr så har jag hela vägen ut ett avlyst område på min styrbords sida som står under tyska marinens kontroll och jag tror att jag bör undvika att förirra mig in där, så vitt jag förstår så används det till att kalibrera materiel men det är som tur är väl utmärkt både på sjökort och med tydliga sjömärken så jag bör nog kunna undgå att bli arresterad…

Väl förbi Stollergrund så får jag halvind eller kanske en läns, prognosen lovar i vart fall det..

Men nu skall er bryggseglare till kojs.. och förhoppningsvis så vaknar han i tid inför morgondagens seglats….