Några trista dagar…

Vädret har varit växlande grått och solsken med blåst, Eckernförde är i sig ingen trist plats…

Men jag har tyvärr nåtts av beskedet att två av mina vänner ifrån tiden på Balkan har gått bort, tyvärr så var ingen av dem speciellt gammal..

Sådant väcker tankar och minnen, på både gott och ont så jag har inte haft någon direkt lust att skriva de senaste dagarna.. Men livet går ändå vidare och jag förstår att jag har läsare här som ibland undrar var jag blir av..

Idag så hade det varit fint att segla med tjänliga vindar, tyvärr så har det regnat hela dagen och det regnar fortfarande..

Men så snart jag har väder så hoppas jag att segla mot nästa hamn, och hamnar finns det gott om , har kanske en tanke om att segla till Kiel, men vilken hamn jag i så fall skall välja är ännu oklart, där finns nämligen ett par att välja på….

Och nu skall jag regnet till trots ta mig iland och så sträckt på benen lite, lite frisk luft och att få skingra tankarna en aning är nog just vad jag behöver just nu….