Åter ombord…

Ja, jag vet… får nog be om ursäkt för att jag kanske inte skrivit så mycket som jag borde på sista tiden..

Nu är jag dock åter ombord efter lite äventyr på landbacken, en del av äventyret till lands bestod i att jag köpte en gammal motorcykel.. Tyvärr så gick det inget vidare. Lyckades efter sex mil bakom styret med att få slut på bränslet..När jag så fyllt bränsle så var det slut på ström i batteriet. Varningsblinkersen hade förbrukat mer än vad som var nyttigt..

Tyvärr så hjälpte det föga med ett nytt batteri, troligen så är startdrevet gånget, fick så till slut efter åtta sorger och sju bedrövelser hojen till verkstad och fann då för gott att retirera till båten…

Här har dagen har dock tillbringats under däck enär regnet har fallit konstant över hamnen.. Ser nu ut som om jag kan få lite uppehåll imorgon. Hoppas nu prognosen stämmer och jag åter får sätta segel, vart jag styr vet jag dock inte ännu..

Troligen blir det nog så att jag rör mig lite kortare här hemma i Bohuslän enär vädret verkar en aning ostadigt. Lysekil förefaller just nu vara ett alternativ, ingen lång seglats men ändå en destination som lockar mig i skrivande stund..

Men vi får se vilka vindar och vilket väder som råder när jag sticker opp huvet i nedgångsluckan i morgon… Men jag hoppas verkligen att jag möts av väder och vind som lockar mig att sätta segel….