Träslövs Läge..

Seglade så ifrån Halmstad.. Hygglig vind även om jag fick hålla en aning sydost till att börja med, men sedan så fick jag en härlig kryssbog som förde mig norröver. Loggen var till och med opp och visade sju knop korta stunder. Väl förbi Glommen så kunde jag falla av och njuta av solen och en fin halvvind..

Tyvärr så får jag nog erkänna att jag sov lite väl gott i natt. Skulle nog önskat att jag kommit iväg ett par timmar tidigare. Detta enär vinden minskade när jag hade Glommen akter om tvärs. Tänkte mig då först att gå till Varberg men efter att ha tagit en titt på sjökortet så ansåg jag Träslövs Läge var ett bättre alternativ.

Där jag nu ligger så har jag inte alltför långt ut till öppet vatten, hoppas nu bara att prognosen håller vad en lovar inför morgondagen. Om prognosen står sig så kan jag få en fin slör vidare norröver. Men att nu säga vilken nästa hamn blir vågar jag dock inte..

Så med dessa rader så säger er bryggseglare god natt… Hoppas nu bara att jag har vett på att masa mig ur kojen när klockan ringer imorgon….

En kommentar till “Träslövs Läge..”

Kommentarer är stängda.