Det går inte alltid som jag vill

Idag på morgonen vaknade jag av väckarklockan, tog dock inte så många minuter innan jag insåg att det jag befarade när jag gick till kojs igår kväll nu var ett faktum..

Min förkylning var tillbaks och nu med besked, att föra en normal konversation är just nu en utmaning. Jag brummar mest och låter nog som en gammal björn som har vaknat för tidigt ur sitt ide. Tyvärr besitter jag inte förmågan att gå i ide.. Hade annars gärna gjort det tills den är förkylningen är över..

Dock så tror jag nog att jag kommer mig rätt snart, har nog inte direkt någon feber och inte heller känner jag någon större värk i kroppen.. de kroppsdelar som ömmar kan nog direkt härledas till mitt motormekaniska forskningsarbete med tillhörande arbetsställning.

Rörande väder och vind så verkar det hela dock ganska så positivt just nu, mildare väder väntas och ingen storm inom metereologiskt synhåll…

Kan för övrigt nämna att jag får allehanda råd rörande bot mot min förkylning, det ena mer kreativt än det andra, gemensamt är dock att de flesta av dessa råd innehåller starksprit och något ifrån växtriket som smakar surt eller bittert. Troligen så att det anses att ont skall med ont fördrivas..

Hoppar dock över rom med citronskal och andra underkurer, just nu så är det kaffe och c-vitamin som jag litar till… Skall under dagen ta mig till butiken för att inhandla färsk frukt och grönsaker, inte favoritfödan men jag inbillar mig att det är nyttigt ibland…

En kommentar till “Det går inte alltid som jag vill”

Kommentarer är stängda.