Direktrapport ifrån Carlsens Hotell

Nu har kaffet serverats, lugnet sänker sig över krostuen här på Carlsens, här var nästan fullt när jag släntrade in idag, fotbollsmatchen är nu över… såvitt jag förstod så vann det ena laget, vilka lag som spelade har jag dock inte någon större koll på. Av det lågmälda mumlet som avlöste matchen så tror jag dock att jag kan tillåta mig att dra slutsatsen att fel lag vann?

De dagar jag legat här har jag oftast varit inom för ett smörrebröd till lunch, idag gjorde jag dock ett avsteg ifrån denna rutin. När jag steg in så möttes jag av en rad med välkomsthälsningar, stamgästerna var helt enkelt lite bekymrade över att jag inte synts till ännu. Sådant värmer, visst förstår jag att man sticker ut som enda fritidsbåt i hamnen men jag känner faktiskt att de verkligen bryr sig om sin enda gästande båt..

Och Per, din hälsning noterades och gladde mig speciellt!

 

4 reaktioner till “Direktrapport ifrån Carlsens Hotell”

  1. Du får gärna ta lite bilder också…..för jag antar du har kameran med dig

Kommentarer är stängda.