Kvar vid kaj…

Nog borde jag sätta segel, men känner mig inte helt kurant. Inte så att jag har feber eller något annat konkret att visa till utan jag är enbart märkligt trött…. Ja det är nästan så jag skulle kunna tro att jag av misstag inhandlat koffeinfritt kaffe. Men vid kontroll av den aktuella förpackningen så finner jag att jag har bunkrat kurant vara…

Nu har jag ju som tur är inga måsten just nu så jag tar det lugnt och hoppas att jag snart känner mig i bättre form. Mest troligt så är det hela bara sviter utav den lilla magsjukan jag drabbades utav häromnatten. Nu är jag ju inte så kunnig i läkekonsten men jag misstänker att jag kanske blivit mer uttorkad än jag själv anar?

Oavsett hur väl min lekmannadiagnos stämmer så tror jag inte att det är fel att dricka en hel del mineralvatten. Skall snart iland och inhandla några liter till. Känner även att jag är sugen på färska grönsaker, och ni som känner mig vet ju att är att det är något som jag vanligtvis inte sätter allra högst på menyn….