Lohals…

Ligger kvar här i Lohals, igår tog jag bussen till Rudköbing och ordnat med lite kontanter samt att jag fick mig en bit mat där, här i Lohals finns inte så mycket utbud nu på vintern men det finns butik, kro och värdshus så jag har lite förströelse…

Bussen till Lohals befanns vara gratis, en så kallad utdannelserute, alltså en skolbuss, dessa är gratis för alla resande, bussen åter till Lohals var en vanligt rutt till det facila priset av 52 kronor.. med tanke på att det var ca sex mil totalt så får jag nog anse att det var ett hyggligt pris..

I afton har jag bokat bord på Lohals Kro, de har en begränsad meny så här års men deras kalvstek är tydligen berömd på hela Langeland så detta besök ser jag fram emot..

Nu skall jag strax bege mig iland och försöka att återställa er bryggseglare i någorlunda presentabelt skick, ber att få återkomma med en rapport om hur utfallet av denna övning blir.. Men troligt är att en varm dusch i vart fall inte gör situationen värre…

En kommentar till “Lohals…”

  1. Har just läst ut Carsten Jensens Vi de drunknade, som väl handlar om trakterna där du är nu. Väldigt bra bok och det passade bra med 700 tättskrivna sidor medan jag väntar på att mitt nyopererade knä ska läka. Hoppas kalvsteken smakar bra!

Kommentarer är stängda.