Skagen..

Lämnade då Läsö.. Vinden förde mig till Skagen. Så här efterhand så borde jag kanske fortsatt och nattseglat vidare mot hemmahamn¨. Men nu så ligger jag dock inblåst här.. Inte för att det går någon nöd på mig men så här års är det inte direkt någon fritidsyssla att ligga i Skagen.

Kan nämna några namn,, Båten Nanouq, Frank på Oberon, Roar. Ja listan är lång, men det går inte att gå iland utan att möta någon man känner..

Så även om jag haft fullt opp med att umgås med gamla vänner så ser jag fram emot att vinden avtar och att jag åter sätter segel igen..

Och om jag skall vara helt ärlig så är detta att ligga i en fullbelagd semesterhamn kanske inte helt det jag helst önskar.. Det blir en massa folk i dyra prasseljackor, ja dom är säkert trevliga på sitt vis men inte helt den sortens människor jag helst umgås med..

Väl till sjöss igen så lär jag nog sätta kursen mot hemmahamn.. Om jag sedan blir liggande där är väl inte helt säkert. Troligen så tar jag i vart fall någon vecka ledigt och smälter intryck och sätter samman några ord om min seglats..