Spänningen stiger

Nästan en meter över det normala redan…

Nåja så spännande är det kanske inte idag men det har varit full aktivitet i hamnen under förmiddagen, Dmi har varslat om extremt högt vatten och jag har nu förlängt mina förtöjningar så att jag ligger långt ifrån kajen.

Vindriktningen väntas dock vara stabil så mina danska  vänner anser att jag tryggt kan ligga kvar där jag nu ligger, sedan klockan 11 så har nu vattnet stigit med en meter och det fortsätter att stiga så någon midddagslur blir det inte idag, jag får lugnt hålla ett öga på vattenståndet och skulle vinden ändra sig så får jag kanske släppa förtöjningarna och svajankra…

Lokaltidningens reporter var här både för att titta till sin egen båt och för att ta några bilder innan högvattnet, han verkade rätt nöjd med att även få en intervju med årets första gäst i hamnen… Så han kom ombord och fick ställa lite frågor och ta några bilder.. så nu är jag snart kändis, om än lokalt så ändå!

Det stiger fortsatt…
Å ännu mer vatten….

 

5 reaktioner till “Spänningen stiger”

  1. Hej vännen, nu ska jag/vi följa ditt äventyr, segla förnuftigt och var rädd om dig och God fortsättning på detta året med massa kram ???

Kommentarer är stängda.