Åter verkligheten

Nåja… är åter efter ett besök på veteranmottagningen i Uppsala….vad säger jag då…?? Tja.. jag kan väl bara konstatera att jag har alla taggar utåt och troligen befinner mig i en depression…

Men .. ett märkligt ord som betyder allt och ändå ingenting.. ett men utan efterföljande mening och substans är väl mest en passus som torde kunna passera tämligen obemärkt.??

Men.. detta ord igen? Men i mitt fall så är det så att den stundande helgen skiter fullständigt i vad jag och mitt mående anser,,, att jag skulle smita undan och gömma mig efter att ha presterat en massa påhittade undanflykter?

Tja.. det är väl kanske lite som att pissa i byxorna när man fryser,, det värmer för stunden men det blir otrevligt efteråt….

Nej.. Nu handlar det om att göra det som är rätt… jag skall resa hem till min familj.. och även om jag kanske inte är helt i den balans jag skulle vilja vara så vill jag inte strö salt i sår genom att gömma mig i den bubbla som helst skulle vilja vara uti…

Varför är då detta rätt??? Jo det är så att även hur jag mår.. hur jag känner.. så finns det människor som bryr sig om mig… även om dom inte alltid kan förstår hur en svart hand kramar i bröstet och får dig att allra helst greppa det där repet som du vet finns till hands.. Ja då är det ändå rätt… ja det är rätt att låta nära och kära veta att man även om man biter ihop så älskar man dom….. =)

En kommentar till “Åter verkligheten”

  1. Ha en fin jul, Stefan. Var rädd om den, og husk vi som bor her på Ask tycker så myket om dej!

    Bruce says”You know where to find me”!
    💙

Kommentarer är stängda.