Grunden till en bra grundfärg…

Jag talar alltså inte om den bottenfärg som så här års börjar att pryda särskilt utsatta grund i vår vackra skärgård.. Nej i detta fallet så handlar det blott och bart om att jag i dagarna två har sökt efter en etsande primer som är ägnad åt att skapa en god grund på aluminium…..

Efter att ha besökt ett antal färghandlare, Jula och till och med Mekonomen så fann jag då till slut vad jag sökte hos en firma som till största delen livnär sig på att sälja allsköns stål och plåt….

Nu har jag grundmålat min första plåtbit och inväntar nu att grundfärgen skall torka så att jag kan måla på med gul färg.. efter detta så skall det klistras på en schablon och därefter ett lager med röd färg…

Vad detta skall bli?? Ja det får vi se, men jag lovar att så snart jag är klar så lägger jag in en bild här….

Fair Winds

Stefan