Hollywood here I come….

Ännu en dag i dansk hamn, får erkänna att jag föll för frestelsen att ligga kvar här för att vara statist i en dansk dramadokumentär. Danska TV2 spelade idag in några scener på det lokala värdshuset Den Gyldene Hund.

Själv så fick jag lov att föreställa en öldrickande dansk. En uppgift som inte var alltför svår. Och enär min barstol var tämligen bekväm så angrep jag min uppgift med glatt mod.. Då var det värre för stackars Gitte som befanns var nog fotogenique för att sitta närmast huvudrollsinnehavarna med en cigarett i hand. En för henne utmanande uppgift enär hon inte röker…

Men det var en synnerligen intressant och lärorik eftermiddag och afton, jag blev faktiskt lite häpen när jag såg hur enastående och effektivt teamet jobbade. Det var dessutom ett väldigt trevligt gäng som mer än gärna svarade på alla våra frågor..

Programmet kommer att sändas till sensommaren/hösten. Jag kommer att få ett mail om när så jag lovar att hålla er underrättade om när er bryggseglare kan ses på en skärm nära er…

2 reaktioner till “Hollywood here I come….”

  1. Man vet aldrig vad som väntar bakom horisonten – ser fram mot denna danska dramadokumentär då vi förhoppningsvis får se lite levande bilder på vår seglande veteranvän.

  2. Det kan ju va en fördel att inte se ut som “Bilsköne Bengtsson”. Honom kommer ni väl ihåg!? Om inte får ni googla.

    Det har ju varit debatt nyss om statister dåliga ersättningar. Hur är det i Danmark!?

    Var det fri öl hela kvällen för din del!?

Kommentarer är stängda.