Ibland är ord inte allt…

Min  båt är nu mitt hem, min båts hem är havet… tillsammans seglar vi ut.. vi seglar ut och bort , men ändå hem…..

6 reaktioner till “Ibland är ord inte allt…”

 1. Det finns alltså gott om bacon och ägg ombord. När du provianterade inför vår seglats till Smögen/Kungshamn köpte du bacon och ägg mm. Det fanns redan en viss mängd av denna stapelföda ombord.

  Efter att “vi lyckats få iland dig” i Torekov seglade vi till Glommen. Det blåste skapligt och det ligger ju lite grund på söder om hamninloppet som jag ville gå på utsidan. Det blev plattläns in mot hamnen. Nu var det 10 å sen jag var i Glommen och jag kom inte ihåg hur hamninloppet såg ut och det gick heller inte se. Kändes lite pirrigt att forsa fram, med en okänd båt mot land och en hamn där man inte kunde se nåt inlopp.

  Inloppet ligger åt söder, så det var bara att gira in i ytterhamnen och lägga till längs med kaj på insidan av yttre piren i innerhamnen.

  Som kockljungman kände jag inte för att ställa mig och steka bacon och ägg, så vi drog en runda på byn och hittade en pizzeria. Brukar beställa nån lokal variant på pizza om det finns. Kan ju va trevligt med variation mot den jag av gammal vana brukar beställa – Hawai. Kollade inte på ingredienserna på den lokala pizzan.

  När den kom på bordet, visade det sig att huvudingredienserna var – bacon och ägg.

 2. Jaja – det var den hamnen på “andra sidan bron”.

  Synd att det inte går att lägga in bilder.

  Har du byggt om din båt så mycket, så att den bara liknar den vi seglade hem för dig!?

  Jag vill minnas tog seglatsen 4 dygn från Klagshamn till Kungshamn.

  1. Nej så mycket har den nog inte förändrats men har ju skett men hem är där jag bor, och jag får nog faktiskt säga att jag bor ombord, på gott och på gott..

 3. Hej fantastisk trevlig blogg kommer att följa dig på dina äventyr, ser framemot när du når Klagshamn mvh Mats ( Marcus vänn vi träffades på båtmässan)

  1. Tackar, jag närmar mig sakta men säkert Klagshamn så vi ses snart..

   1. Hmmm? tror mig minnas att jag och du å erik seglade ifrånd denna hamn till Torekov i båt lik denna?

Kommentarer är stängda.