Ja alltid är det något..

Helgdag i Danmark idag. Ja till och med en dubbel sådan, både grundlovsdag och annandag pingst. Detta innebar tyvärr att jag inte kunde finna någon lämplig lina att ersätta mitt storskot med. Den tamp jag hade ombord är tyvärr en aning för kort, visserligen bara i ena änden men ändå för kort..

Att sätta segel när man enbart kan skota för kryss lockade mig inte idag så jag väljer att invänta morgondagen för att eventuellt finna material till ett nytt storskot.

Tyvärr så ser det dock ut som jag blir liggande här några dagar, prognosen talar om lite väl friska vindar de två kommande dygnen.

Men detta innebär ju å andra sidan att jag inte behöver känna någon större stress imorgon. Och jag har ju faktiskt inte ännu besökt Skibs och Motormuseet, Detta känner jag ju faktiskt att jag gärna vill besöka..

Så jag skall nog utan några större problem få tiden här i Rödvig att rinna iväg innan jag åter har ordning på skot och tjänliga vindar råder…

En kommentar till “Ja alltid är det något..”

  1. Siriusen har AIS och bild på båten, museet är sevärt

Kommentarer är stängda.