Rödvig..

Jodå, ibland händer det att jag seglar. Hade en strålande dag för segel ifrån Klintholm till Rödvig. Dock så var det ganska måttliga vindar men jag hade det gott i sommarsolen och nästan hela sträckan tillryggalades för segel.

Väl framme i Rödvig så var hamen nästan full men jag fann dock en plats. Det var trångt i hamnen och när jag skulle in på min plats kom det lite vind så stäven föll av, tyvärr åt fel håll så jag fick ta skeden i vacker hand och backa in. Första gången jag någonsin ligger med aktern mot kaj men det funkar det med.

Väl vid kaj gick jag så bort till Cafe Marina, och där blev det ett glatt återseende när de fick se mig.. Jag låg ju här i december månad, då var jag enda gästande båt.. Då var det bara Cafe Marina som höll öppet nere i hamnen, nu är det ett betydligt större utbud men jag valde att besöka Cafe Marina och det kan jag då rakt inte säga att jag ångrar. Där serverades en mycket fin grillbuffe..

Igår så var där levande musik och hög stämning, idag är det dock lugnt och stilla i hamnen, regnet har fallit under största delen utav dagen men nu verkar det ha upphört. Skall nu strax iland och sträcka på benen…

2 reaktioner till “Rödvig..”

Kommentarer är stängda.